Fysiotherapie

Welkom

op de website van Fysiotherapie Noordwolde. Al jarenlang zetten wij ons in om u zo goed mogelijk te begeleiden in het bevorderen van uw gezondheid. Wij vinden het belangrijk om daarvoor onze kennis op peil te houden middels bijscholingen en overlegprojecten.

Wist u dat wij sinds juli ook praktijk houden in Olderberkoop en Nieuwehorne? Locatie Olderberkoop; Business Centre, Willinge Prinsstraat 20 & Nieuwehorne; Dorpshuis "de Kiekenhof" Molenweg 29. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze hoofdlocatie in Noordwolde, telefoonnummer 0561-431315.

Waarom bent u bij ons aan het goede adres?
Sinds 2006 heeft u geen verwijsbrief van de huisarts meer nodig. Indien u dus ergens klachten heeft, kunt u bij ons terecht en krijgt direct een eerste afspraak.Tevens hebben wij diverse gespecialiseerde fysiotherapeuten in huis, met veel kennis uit opleidingen en cursussen.

Fysiotherapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering. Als u chronisch patiënt bent, worden de eerste 20 behandelingen vergoed uit de aanvullende verzekering. Daarna worden de behandelingen vergoed uit de basisverzekering.Bent u aanvullend verzekerd voor fysiotherapie dan zullen wij uw behandeling rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar indienen.Wilt u weten hoe u verzekerd bent voor fysiotherapie? Kijk voor de zekerheid uw polisvoorwaarden even na.Kunt u niet naar ons komen? Dan komen wij graag naar u.

Scroll naar boven