Maatregelen Coronavirus
Slider
Update 2 Mei

Beste cliënt,

Wij zijn verheugd u vanaf 11 Mei weer te kunnen verwelkomen in onze praktijk!

Van het RIVM en het Ministerie van WVS hebben de fysiotherapeuten groen licht gekregen om weer te openen. Het opstarten zal stapsgewijs gaan en met inachtneming  van de nodige maatregelen. Uw bezoek zal anders zijn dan u van ons gewend bent, omdat wij rekening moeten houden met de 1,5 meter regel en de richtlijnen van het RIVM.

Op onze locatie in Gezondheidscentrum Noordwolde hebben we de planning enigszins gewijzigd, zodat we voorkomen dat er te veel patiënten tegelijk in onze praktijk aanwezig zijn. Voor de fysiotherapie kunt alleen nog gebruik maken van de zij-ingang van het gebouw. De wachtkamer hebben we aangepast. We werken met maximaal 2 fysiotherapeuten tegelijk voor de één op één behandeling. Voor de medische training in de oefenzaal moet u telefonisch een afspraak maken, zodat u individueel kunt trainen. De training duurt maximaal 40 minuten en is onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten.

Bij de planning van de één op één behandeling proberen we u als het kan in te plannen bij uw eigen fysiotherapeut. Maar het kan zijn dat dit niet lukt i.v.m. onze strakkere planning.

Wij kunnen ons voorstellen dat u het in deze tijd misschien vervelend vindt om op de praktijk te komen. In dat geval kunt u een afspraak maken voor een telefonisch consult of een videoconsult met één van onze fysiotherapeuten. Ook blijft het uiteraard mogelijk dat we bij u thuis komen.

Wilt u rekening houden met de volgende maatregelen:

  • hebt u (of uw huisgenoten) symptomen, zoals verkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts, blijf  dan thuis   
  • kom op de afgesproken tijd, dus niet te vroeg
  • bij binnenkomst uw handen desinfecteren
  • neem zelf een handdoek mee en trek indien nodig thuis uw sportkleding aan
  • als het niet nodig is, liever geen gebruik maken van ons toilet
  • kom alleen (als het niet anders kan, mag u een begeleider meenemen)

 

Team Fysiotherapie Noordwolde (en omgeving)

Tel: 0561-431315
Mobiel: 0622644894

E-mail: info@fysiotherapienoordwolde.nl

Scroll naar top