locaties

Specialisaties

Bekkentherapie

Hierbij gaat het om klachten van de bekkenbodem. Dit kan veroorzaakt worden door zwangerschap of een verzakking. De therapie bestaat uit oefeningen en advisering.

Dry Needling therapie

Uitstralende pijn kan veroorzaakt worden door een drukgevoelig plekje in de spier. Middels specifieke behandeling hiervan worden uw klachten aangepakt.

Geriatrie fysiotherapie

Voor ouderdomsgerelateerde aandoeningen bieden wij therapie op maat. Hierbij kunt u denken aan neurologische problematiek zoals de ziekte van Parkinson of CVA.

Manuele therapie

Bij deze behandelmethode worden functiestoringen van gewrichten opgeheven d.m.v. specifieke technieken.

Medical taping

"Medical tape kan worden toegepast bij veel verschillende soorten klachten. Toepassingen van de tape zie je tegenwoordig vooral terug in de sportwereld. Bij klachten aan het bewegingsapparaat wordt de tape vaak ingezet om gewrichten te ondersteunen, of spieren te beïnvloeden om spanningstoename óf juist afname te realiseren.

Medische trainingstherapie

Naast individuele training kan er ook onder begeleiding in groepsverband getraind worden, bijvoorbeeld bij COPD, diabetes, hartfalen, fibromyalgie en lage rugklachten.

Mulligan therapie

Hierbij staat de interactie tussen fysiotherapeut en patiënt centraal. Het is een vorm van manuele therapie en de behandeling is geheel pijnvrij.

Psychosomatische fysiotherapie

Dit is een behandelmethode die bedoeld is voor mensen met lichamelijke klachten waarbij stress en spanning een belangrijke rol spelen.

Sportfysiotherapie

Voor ouderdomsgerelateerde aandoeningen bieden wij therapie op maat. Hierbij kunt u denken aan neurologische problematiek zoals de ziekte van Parkinson of CVA.
Dit is bedoeld voor mensen die blessures hebben opgelopen tijdens sporten. De oorzaak kan ook elders liggen, maar u wilt zo snel mogelijk weer met sporten beginnen

Scroll naar top